Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2013. Április 19. 07:52, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Baleset miatt teljes útzár van az M7-es autópályán Polgárdinál

Baleset miatt teljes útzár van az M7-es autópályán Polgárdinál

Felborult egy gumiabroncsokat szállító teherautó az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán Polgárdinál, emiatt teljesen lezárták az érintett útszakaszt - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

Kiss Z. Edward elmondta, hogy a baleset a 80-as kilométernél történt. A műszaki mentés és a helyszínelés idején a forgalmat a polgárdi le- és felhajtónál terelik el.
Szabó-Bisztricz Anett megyei katasztrófavédelmi szóvivő arról tájékoztatatta az MTI-t, hogy a teherautó fejtetőre állt. A sofőr beszorult a roncsba, és daru segítségével sikerült kiszabadítani. Az állapotáról egyelőre nincs információ.

Címkék: Baleset-közút

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket