Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2019. November 26. 14:00, kedd | Belföld
Forrás: mti

Eddig mintegy 13 millió forint gyűlt össze a Jónak lenni jó! kampányban

Eddig mintegy 13 millió forint gyűlt össze a Jónak lenni jó! kampányban

Eddig mintegy 13 millió forint gyűlt össze a közmédia Jónak lenni jó! kampányának telefonos adományvonalán

- közölte az M5 csatornaigazgatója, a kampány projektvezetője kedden az M1 csatorna és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című közös műsorblokkjában.

Siklósi Beatrix azt mondta, hogy az adományvonal mellett más cégek akciójából és felajánlott tárgyak - például egyedi herendi porcelán, a Puskás Aréna megnyitóján használt dedikált labda - eladásából, illetve december 15-i elárverezéséből is érkezik majd pénzt.

A közmédia az idei kampánnyal a koraszülötteket támogatja, az összegyűjtött pénzt a koraszülöttek mentését és szállítását harminc éve végző Peter Cerny Alapítvány kapja a géppark és az eszközállomány frissítésére - emlékeztetett.

Az adakozók a kampány adományvonalán az 13600-as számon a 04-es mellék megadásával vagy a 13600-as számra a 04-es kóddal küldött sms-sel hívásonként és üzenetenként 500 forinttal támogathatják az alapítványt. A fix árú felajánlott tárgyakat a mediaklikk.hu honlapon lehet megvásárolni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket