Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2012. Június 02. 07:10, szombat | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Fotósra támadt a tinisztár

Fotósra támadt a tinisztár

Egy paparazzo azt állítja, hogy Justin Bieber minden ok nélkül rátámadt. A szemtanúk szerint nem egészen így történt a dolog.

Testi sértés miatt nyomozást indított a kaliforniai rendőrség a népszerű tinisztár, Justin Bieber ellen. Az énekest egy fotós jelentette fel, aki szerint Bieber egyszerűen azért támadt rá egy bevásárlóközpontban, mert megpróbált néhány képet készíteni róla és a barátnőjéről, Selena Gomezről. A paparazzo még a helyszínről értesítette a hatóságot, majd kórházba vonult, ahonnan néhány órával később az orvosok hazaengedték.
Az üzletközpontba érkező rendőrök a 18 éves sztárral és partnerével már nem tudtak beszélni, néhány szemtanút azonban sikerült kihallgatniuk. Az ő elmondásuk szerint a helyzet nem olyan egyértelmű, ahogyan azt a fényképész állítja, a férfi ugyanis elállta Bieber és Gomez útját, mikor azok megpróbáltak a kocsijukkal távozni a bevásárlóközpontból, és még akkor sem tágított, amikor az énekes kiszállt az autóból, és megkérte, hogy engedje el őket. A jelenlévők azt is elmondták, hogy a történtek után egy ügyvéd buzdította arra a paparazzót, hogy hívjon mentőt, és értesítse a rendőröket.

Címkék: paparazzo, tinisztár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.

2024. Szeptember 24. 08:00, kedd | Bulvár

Hankó Balázs a magyar modellt ajánlja az európai versenyképességi fordulat megvalósításához

Európai versenyképességi fordulatra van szükség, a magyar modell sikeres, és jó választ adhat erre - mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a Hungary Innovation Week nyitóeseményén hétfőn Budapesten.

2024. Szeptember 23. 07:52, hétfő | Bulvár

Az áradás elől menekülő vadak miatt kell lezárni a magyar főutat

Vasárnap korábban, már 17 órától lezárják az 55-ös főutat Pörböly és Baja között a dunai árhullám elől menekülő vadak miatt - közölte honlapján a rendőrség.