Városlista
2024. június 29, szombat - Péter, Pál

Hírek

2021. November 05. 16:06, péntek | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Kábítószer birtoklás miatt vették őrizetbe a dombóvári házaspárt

Kábítószer birtoklás miatt vették őrizetbe a dombóvári házaspárt

A dombóvári nyomozók egy 40 éves helyi nőt és 34 éves férjét kábítószer birtoklás bűntette miatt vették őrizetbe. Mindketten letartóztatásban várják a további vizsgálatot.

A dombóvári rendőröknek tudomásuk volt arról, hogy egy helyi házaspár kábítószert fogyaszt, gyanú volt arra is, hogy a drogot árusítják is.

A pár otthonában a nyomozók kutatást tartottak, és közel száz darab kábítószergyanús tablettát, több tasaknyi fehér port, számos ismeretlen eredetű anyagmaradványt, a kábítószer fogyasztásához használható segédeszközöket, csomagló anyagokat és több százezer forint készpénzt foglaltak le.

A már megvizsgált mintákból a szakértő megállapította, hogy az kábítószer, MDMA-t tartalmaz. A további lefoglalt anyagok vizsgálata folyamatban van.

A rendőrök a nőt és a férfit is kábítószer birtoklása bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd vették őrizetbe október végén. Azóta mindkettőjüket letartóztatták, és börtönben vannak.

A nyomozók a fentieken túl vizsgálják, hogy a házaspár további bűncselekményeket elkövetett-e.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 28. 16:22, péntek | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Június 25. 17:22, kedd | Helyi

Folytatódnak a régészeti ásatások a dombóvári Gólyavárnál

A tervek szerint 2024. nyarán a HUN-REN BTK Régészeti Intézetének a szervezésében folytatódnak a régészeti ásatások a dombóvári Gólyavárnál.

2024. Június 24. 08:42, hétfő | Helyi

XXI. Dombóvári Asztalitenisz Kupa

Amatőr, megyei és NB-s kategóriában mérték össze tudásukat a versenyzők a XXI. Dombóvári Asztalitenisz Kupán a Szuhay Sportcentrumban.

2024. Június 21. 08:41, péntek | Helyi

Három DOVASE versenyző állhatott dobogóra Szekszárdon

Szekszárdon rendezték meg a Centrum Régió 2. fordulóját az U14-es és U16-os korosztálynak.