Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2013. Április 14. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mno.hu

Magyar induló nyert a Nokiánál

Magyar induló nyert a Nokiánál

Már több mint 80 ezren látták a Nokia belső versenyének győztes videóját.

A Nokia idén második alkalommal hirdette meg saját munkatársai számára a Switch Pitch elnevezésű nemzetközi versenyt. A győztes a magyar leányvállalat belső kommunikációs szakértője, Gomola Benjámin (Benji) nyerte, akinek videóját eddig több mint 80 ezerszer nézték meg a legnagyobb videómegosztó portálokon.

A magyar „Nokia-rapper” videójában rímbe szedve „énekelte meg” a Nokia Lumia 920 okostelefonnal kapcsolatos felhasználói tapasztalatait. Az angol szöveget ő írta. Öt nap alatt készítette el a filmet egy Lumia 920 segítségével, Benji és a készülék mellett megjelenik benne rövid pillanatokra Budapest is. A nemzetközi verseny célja az volt, hogy a Nokia munkatársai rövid videóban győzzék meg mindazokat, akik nem Lumia okostelefont használnak, hogy váltsanak. A maximum másfél perc hosszú videót, amelyben a versenyzők egy Nokia Lumia 920, 820 vagy 620 Windows Phone 8 operációs rendszerrel rendelkező okostelefont mutatnak be, egy általuk választott Nokia készülékkel kellett leforgatni.

A verseny meghirdetését követően a Nokia munkatársai több mint ezer videóval pályáztak, melyek közül a dolgozók szavazatai alapján választották ki a legjobbakat. Ezeket a Switch Pitch-videókat publikus megosztókon és közösségi médiafelületeken mutatták be. Benji videóját alig néhány nap alatt több mint húszezren látták, egy hónap elteltével pedig elérte a 80 ezret a letöltések száma. A videó a szakma elismerését is kiérdemelte, és számos nemzetközi mobilportál szentelt neki figyelmet. A beérkező több száz komment alapján a felhasználók is pozitívan fogadták: „Szenzációs videó! Ide nekem egy Lumia 920-at!”

A döntőbe jutott legjobb 11 nemzetközi videó versenyében fölényes győzelmet aratott Benji munkája, amiért a Nokia A Switch Pitch Bajnoka címmel tüntette ki.

Címkék: Mobiltelefon, nokia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket