Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2013. Július 22. 10:34, hétfő | Sport
Forrás: MTI

Négy magyar érem a karatésok egyetemi Eb-jén

Négy magyar érem a karatésok egyetemi Eb-jén

Négy magyar érem született az egyetemisták és főiskolások hatodik karate Európa-bajnokságán, amelynek a Budaörsi Városi Sportcsarnok adott otthont az elmúlt hét végén.

A Magyar Karate Szakszövetség és a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) szervezésében lezajlott Eb-n a junior és utánpótlás Európa-bajnok Tadissi Martial és Bartha Nikola diadalmaskodott. A korábban egyetemi vb-n harmadik Molnár Réka a magyarországi Eb-n is bronzéremmel zárt, akárcsak Virág András.
Az eseményen 28 ország 127 felsőfokú tanintézményének több mint 300 képviselője indult, ami rekord e küzdősportos seregszemle történetében.

Címkék: aranyérem, eb, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 07:47, péntek | Sport

Férfi kézilabda BL - Bodó bombagóljával nyert a Szeged

A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.

2024. Szeptember 26. 08:11, csütörtök | Sport

Európa-liga - Brüsszeli vereséggel rajtolt a Ferencváros

A Ferencváros 2-1-es vereség szenvedett a belga Anderlecht otthonában a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának szerdai nyitófordulójában.

2024. Szeptember 25. 13:28, szerda | Sport

Dobogós helyezések és értékes pontok Nyirádon

Hosszú szünet után Nyirádra tért vissza a magyar bajnokság mezőnye, és a Korda Racing is visszatért a „régi” kerékvágásba, a Rallycross Európa Bajnokság után újra hat versenyautóval szállt harcba a bajnoki pontokért.