Városlista
2024. október 22, kedd - Előd

Hírek

2014. Május 08. 08:34, csütörtök | Bulvár
Forrás: Fény Pont Média

Túlhajtotta magát Puskás Peti - FOTÓK

Túlhajtotta magát Puskás Peti - FOTÓK

A Megasztár egykori csillaga úgy tűnik, a színpadon fényesebben tündököl, mint a futópályán. Peti ugyanis a közelmúltban részt vett a noszvaji Oxigén Terepfutóversenyen, ahol bizony rosszabbul szerepelt, mint várta.

- Hiába az alapos bemelegítés, a táv felénél már éreztem, hogy alig kapok levegőt és nyilal az oldalam. Elég kínos volt, ahogy mindenki szép lassan lehagyott és én csak vonszoltam magam utánuk.

Túlhajtotta magát Puskás Peti

De mint mondják, minden fejben dől el és ez Petinél is beigazolódott.
- Ahogy a Noszvajt körül vevő erdei útra értem arra gondoltam, hogy muszáj összeszednem magam és teljesíteni ezt a kihívást. A természet közelsége megérintett és azt hiszem adott egy olyan löketet, amivel képes voltam lefutni a 16 km-es távot.- mondta a színész, énekes fiú.

Túlhajtotta magát Puskás Peti

Peti édesapja a futóverseny alatt egy noszvaji hotelben várakozott, majd miután megérkezett fia, közösen pihentek és relaxáltak a gyönyörű helyen.
- A hotel kertje egy gyönyörű ősfákkal körülvett park volt, ami tökéletes helyszín volt arra, hogy testileg és szellemileg is kipihenjem a futást.

Túlhajtotta magát Puskás Peti

Túlhajtotta magát Puskás Peti

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 21. 08:21, hétfő | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében vasárnap, a férfi a fején és végtagjain sérült meg – írta a Beszterce-Naszód megyei katasztrófavédelem (ISU) közlése alapján a News.ro.

2024. Október 20. 08:50, vasárnap | Bulvár

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Harminchárom hét halmozódás után egy játékos elvitte az ötöslottó eddigi legnagyobb nyereményét, 6,613 milliárd forintot, a nyertesnek a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a nemzeti lottótársaságnál

2024. Október 16. 07:47, szerda | Bulvár

Kevesebb kannabiszt termesztenek Hollandiában, de nőtt az igény más kábítószerek iránt

Kevesebb kannabiszt termesztenek Hollandiában amióta több ország is engedélyezi a növény termesztését, de nőtt az igény a dizájnerdrogok iránt