Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2018. Május 31. 07:49, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Tűz ütött ki egy hévízi szállodában, egy ember megsérült

Tűz ütött ki egy hévízi szállodában, egy ember megsérült

Több mint háromszáz embernek kellett elhagynia csütörtökre virradó éjjel egy hévízi szállodát, ahol tűz ütött ki, a dolgozók egyike pedig megsérült - közölte honlapján a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A tűz a Kossuth utcai szálloda elektromos elosztó helyiségében keletkezett. A szállodát 341 vendégnek kellett ideiglenesen elhagynia.

A helyszínre riasztott keszthelyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet az ott dolgozóknak sikerült eloltania, közülük egy ember azonban megsérült, őt a mentők látták el.

Miután a tűzoltók átszellőztették és átvizsgálták az épületet, a vendégek visszatérhettek a szállodába - közölte a katasztrófavédelem.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket